Samo ovaj put

Ss

Generalna — Autor milos777 @ 18:53

Ss

Dugo pišem na ovom sajtu,isključivo o sportu,čime se i bavim.Otvorio sam ovaj nalog da podelim s vama ovu priču.

Iako to ne preferiram pisaću u prvom licu.

 

Kao što rekoh na početku moji tekstovi su uglavnom isključivo o sportu,ali uverili smo se u više navrata,zar ne da svako pravilo ima izuzetaka,pa sam tako  ja odlučio da napravim novi nalog i navišem ovu priču sa drogog naloga,ne želeći da mešam poslovno i privatno.Iskustvo mi govori da to nikako nije dobro mešati.

Naime,pričaću,odnosno pisaću vam o jednoj devojci koju ne poznajem lično,koju sam igrom slučaja upoznao na jednom sajtu za upoznavanje na Internetu.

Desilo se sasvim slučajno,povezao sam se sa jednom studentkinjom medicine koja ima 25 godina,ne znam čak ni odakle je,u ovom tekstu njeno ime neka bude „Ss“.

Ne znam ni zašto ali eto prvi put pišem van šablona,u prvom licu ne znam ni kako se to desilo.

Ss junakinja ove priče je verovali ili ne ušla na poziciju plejmejkera Crvene Zvezde,Amerikanca Nejta Voltesa o kome sam trebao da pišem na svom prvom nalogu.

Upravo sam toj nepraniranoj junakinji rekao da sam odlučio da mi sledeća tema bude Nejt Volters,ali sam takođe rekao i da sam izgubio inspiraciju za pisanje.

I eto,upravo mi je Ss,nemam  pojma kako dala tu inspiraciju „preko žice“ i obaveštavam vas da će uskoro biti i teksta o Voltersu,ali na ovom pravom nalogu o sportistima.

Ss koja voli da uči strane jezike i koja kao i mnogo mladih planira da po završetku studija napusti  Srbiju.

Iako se nismo lično upoznali,a ko zna,verovatno nikad ni nećemo,ta devojka mi se čini toliko dobra,fina i kulturna devojka koju bi svaka majka poželela za kćerku.

Da vas ne davim više,bilo je zadovoljstvo pisati vam,pa malo se i rasteretiti od sporta i pisati o dešavanjima u životu.

Pozz za Ss J

DIFovac.


Čestitamo

Generalna — Autor milos777 @ 18:17
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.

Powered by blog.rs